OVER M|POWERMAMA®

Sporten tijdens en na de zwangerschap roept altijd veel vragen op. Wat mag wel nog (heel veel!) en wat is voorlopig even beter om niet meer te doen.

Ik bied, in samenwerking met de Core Academy®, trainingen aan voor zwangere vrouwen, vrouwen die recent bevallen zijn en lifestyle programma's voor mama's met kinderen van alle leeftijden.

Het doel is om zo fit mogelijk te blijven of worden tijdens de zwangerschap en daarna!

De trainingen zijn te volgen in de gym, buiten, small group of 1 op 1.

Kijk onder in het menu voor de details per programma.

Mocht je meer willen weten of vind je het fijn telefonisch informatie te krijgen dan kunnen we natuurlijk een (beeld)bel afspraak maken!

Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen.

 Het PowerMama® Programma is samengesteld door de Core Academy® en is afgestemd met een verloskundige en een bekkenfysiotherapeut. De trainingen worden gegeven door een gecertificeerde trainer die gespecialiseerd is in sporten tijdens en na de zwangerschap.

CoreAcademy-stempel-RGB (1).png
 

INTAKE

€0,00

We plannen een gratis en vrijblijvend intake gesprek waarbij we je wensen en doelen bespreken en kijken of ik je daarbij kan helpen. Ik sta je graag te woord over welke vraag dan ook dus plan gerust een afspraak in. Vragen over de M|PowerMama lessen zijn telefonisch, de vragen over Personal Training zijn zowel telefonisch als op locatie.

 

OVERZICHT

Investeer in jezelf

Logo Black.png
Logo Black.png
Logo Black.png
Logo Black.png

M|POWERMAMA PRE EN POST NATAAL

€140,00
8 weken
Maximaal 8 deelnemers

We trainen 1 keer per week en je krijgt een training mee voor thuis of in de gym. Per week is er ook tijd voor een kort theorie gedeelte, zodat je niet alleen traint maar ook kennis krijgt over je eigen lichaam.

M|POWERMAMA OUTDOOR

€32,50 1 x per week
€40,00 2 x per week

Lekker samen trainen in de buitenlucht. Je kunt ieder moment instappen tijdens de zwangerschap. Na de bevalling moet je minimaal 8 weken wachten en is er eerst een (gratis) intake om te kijken of je lichaam er klaar voor is.

M|POWERMAMA CORE RESTORE

€160,00
8 weken
Maximaal 4 deelnemers

 Dit programma is helemaal gericht op het herstellen van de buikspieren en het spierkorset. Het is ook geschikt voor vrouwen met een (blijvende) diastase, of voor vrouwen die nog niet gesport hebben. Het is een klein groepje dus veel persoonlijke aandacht.

M|POWERMAMA PERSONAL TRAINING

€550,00
10 lessen

We gaan samen werken aan jouw doelen en je mag zelf kiezen hoevaak je samen wil trainen met een minimum van 1 keer per week.
Wil je met een groepje vriendinnen/zussen of collega's? Dan is de prijs op aanvraag.

 
Schermafbeelding 2021-02-27 om 15.00.38.

PROGRAMMA'S

Empower Women

 
kimroufs_meiran-75.jpg

M|POWERMAMA® FUNCTIONAL FITNESS

Zwangerschapscursus / trainingsprogramma

De M|PowerMama ®

 cursus is er voor vrouwen die tijdens hun zwangerschap zo sterk en fit mogelijk willen blijven óf worden.  Sporten tijdens de zwangerschap kent vele voordelen maar er zijn ook zeker een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om klachten en blessures te voorkomen. Ik begeleid je daar graag bij!


Het M|Powermama ®

 programma is een 8 weeks trainingsprogramma speciaal voor tijdens de zwangerschap.

Tijden het programma hebben we speciale aandacht voor de core, je bekkenbodem, ademhaling en houding. Het is zowel krachttraining als cardio, die je helemaal kan worden aangepast aan ieders niveau. Dus zowel voor de beginnende sporter, als voor de doorgewinterde atleet.

Doordat we ook aandacht geven aan de theorie vergaar je ook veel kennis over je lijf en de veranderingen die het doormaakt tijdens de zwangerschap. Zo leer je waar je alert op moet zijn, hoe je klachten zou kunnen verminderen of zelfs voorkomen.


Groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers

kimroufs_meiran-9.jpg

PERSONAL TRAINING/ SMALL GROUP

Persoonlijk trainingsschema

Als je meer behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding kun je ook terecht voor 1 op 1 begeleiding. Dit kan bijvoorbeeld zijn vanwege specifieke klachten, flexibele tijden, begeleiding aan huis, etc.

Het (vrijblijvende ) intake gesprek is gratis.

Ben je met een groepje vriendinnen, zussen, nichten of collega’s zwanger kun je er ook voor kiezen om samen met elkaar te trainen.

Wel zo gezellig!


Tijdens de 1 op 1 of small group gaan we aan de slag met jouw (jullie) persoonlijke doelen middels een programma op maat.

Ik kan je ook helpen met klachten zoals bekkenpijn, incontinentie of een verzakking.


Mijn doel is om jou als (aanstaande) moeder in je kracht te zetten zodat jij je zelfverzekerd voelt voor de bevalling maar ook zeker in het leven als moeder. Je behoudt een gezond gewicht, je werkt aan fysieke en mentale fitheid en je voelt je sterk en krachtig.

1 op 1 of small group kan ook bij jou thuis mocht je hier behoefte aan hebben, ik zorg dan uiteraard voor de benodigde materialen.

Groepsgrootte is maximaal 6 deelnemers.

Starten kan elk moment.

kimroufs_meiran-17.jpg

M|POWERMAMA® FUNCTIONAL FITNESS

(Net bevallen) Moeders

Het M|Powermama® trainingsschema is er voor (pas) bevallen vrouwen die hun training op een verantwoorde manier weer willen oppakken. Ook als je al langer moeder bent maar zwangerschapsgerelateerde klachten hebt zoals incontinentie, een verzakking of een diastase is dit programma zeer geschikt.

Het PowerMama Programma is een 8 weeks trainingsprogramma met veel aandacht voor de core, bekkenbodem, ademhaling en houding. We bouwen je kracht en conditie weer op zodat jij na de 8 weken weer klaar bent voor je reguliere sport. We beginnen met een intake waarin we een diastase check uitvoeren en we checken aan het einde of je lichaam klaar is voor high impact trainingen.  Je krijgt ook theoretische informatie zodat je weet waar je op moet letten en wat de rode vlaggen zijn tijdens trainen.

Veel vrouwen willen graag zo snel mogelijk weer ‘in shape’ komen of sporten op het oude niveau. Vergeet echter niet dat je lichaam een enorme prestatie heeft moeten leveren en dat je, net zoals bijvoorbeeld bij een knieblessure, dit langzaam en het liefste onder begeleiding weer moet oppakken.

Groepsgrootte is maximaal 8 deelnemers. Starten kan na 8-10 weken na de bevalling. Wil je voor die tijd al beginnen met opbouwen? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden

OUtdoorbeeld.jpg

M|POWERMAMA® OUTDOOR

Genieten in de frisse lucht

Het M|Powermama® outdoor programma is er voor alle moeders en aanstaande moeders. We werken aan zowel cardio als kracht en iedereen doet op zijn eigen tempo mee. Ondertussen bespreken we de onderwerpen zoals je bekkenbodem, core, ademhaling en andere relevante onderwerpen.


Lekker in de buitenlucht aan je fysieke en mentale welzijn werken waarbij je ook nog eens een netwerk aan moeders kan ontmoeten.

Ik zie je graag!


Groepsgrootte is maximaal 12 deelnemers en je kunt ieder moment starten.

kimroufs_meiran-75.jpg

M|POWERMAMA® CORE RESTORE

Herstellen van je spierkorset

Het PowerMama Core Restore Programma is voor alle moeders die recent bevallen zijn (vanaf 6 weken postpartum) maar ook voor vrouwen die nog niet eerder gesport hebben na hun bevalling. Daarnaast is het programma ook geschikt voor vrouwen met een (blijvende) diastase of wanneer je specifiek aandacht wil besteden aan de buikspieren.

Iedere week starten we met een mobility flow, core restore en een W.O.D. ( Workout Of the Day) die steeds iets uitdagender al zijn. We besteden veel aandacht aan je ademhaling, je houding, je bekkenbodem en natuurlijk je kracht en conditie.

Maximaal 4 deelnemers